Een natuurlijke keus bij gezinsplanning

Wetenschappelijk onderbouwde gezinsplanmethode

FertilityCare, gezinsplanning in lijn met de natuur

Meer kennis van uw lichaam? Zelf de vruchtbare en onvruchtbare fases van uw cyclus herkennen? Met FertilityCare is het mogelijk om elke dag te weten of u vruchtbaar bent of niet. Deze kennis stelt u in staat om bijvoorbeeld makkelijker zwanger te worden – of juist een zwangerschap te vermijden.

In de individuele FertilityCare-cursussen leert u gemakkelijk de vrouwelijke cyclus te observeren en te interpreteren. Zo kunt u zelf snel inzicht in het natuurlijk verloop van de vruchtbaarheid en de gynaecologische gezondheid verkrijgen. Moderne gezinsplanning, betrouwbaar en zonder bijwerkingen. Wilt u meer weten? Neem contact op met een van de docentes.

De kosten voor de hele cursus bedragen € 490,- exclusief starterspakket - een investering voor uw hele vruchtbare levensfase.

FertilityCare, een natuurlijke keuze bij gezinsplanning

Op dit moment geen (verdere) zwangerschap? Alle mogelijke methodes al geprobeerd en toch niet echt tevreden? U wilt uw gezin plannen, samen beslissen, weten waar u aan toe bent en dan samen ervoor gaan. FertilityCare helpt u om het gezin van uw verlangen te bereiken.
Misschien vindt u natuurlijke gezinsplanning ouderwets en onbetrouwbaar of heeft u gehoord over methodes die slechts dagen aftellen. De vroegere methodes zijn inderdaad vaak niet geschikt en zij komen daarom niet in aanmerking als betrouwbare "gezinsplanner". Met FertilityCare kiest u voor een moderne, wetenschappelijk onderbouwde en betrouwbare methode.

Cyclusmonitoring

faminweiDe vrouwelijke cyclus bestaat uit afwisselende dagen van vruchtbaarheid en onvruchtbaarheid. Zowel het vermijden als het nastreven van een zwangerschap zijn makkelijk mogelijk door de kennis van de vruchtbare dagen rondom de eisprong. Door het waarnemen van lichaamstekenen (biomarkers) weet u snel wanneer een conceptie mogelijk of juist niet mogelijk is. U heeft geen apparaten, hormonen of thermometer nodig, om een zwangerschap te vermijden. De kennis van uw lichaamsteken zijn ook tijdens borstvoeding, rondom de overgang of na het gebruik van de “pil” betrouwbaar.

Uw unieke cyclus in beeld:

Elke dag veranderen de biomarkers en wijzen op de hormonale schommelingen van de cyclus. U noteert dagelijks de belangrijkste waarnemingen op een eenvoudige, gestandaardiseerde manier. Zo ontstaat uw individueel cycluspatroon en weet u steeds waar u aan toe bent.

Snel aanleren en gebruiken – de cursus volgen

Om dit goed aan te leren adviseren wij het volgens van een cursus. In privé-lessen bij een gediplomeerde docente leert u hoe u de waarnemingen betrouwbaar kunt noteren en interpreteren. De eerste vijf lessen vinden in de loop van de eerste drie maanden plaats, zodat u de methode snel "onder de knie" krijgt. De laatste drie lessen dienen ter verdieping van uw kennis. Samen met uw docente plant u uw persoonlijke cursus.
De kosten voor de hele cursus bedragen € 400,- exclusief starterspakket - een investering voor uw hele vruchtbare levensfase.

Samen

FertilityCare is een methode voor de vrouw én de man. Veel stellen vertellen over de verrijking van hun relatie door de vernieuwde omgang met hun gezamenlijke vruchtbaarheid. Daarom raden wij stellen dan ook aan om de cursus gezamenlijk te volgen.
Een cursus bij u in de buurt? Kijk naar alle cursussen.

Betrouwbaar

Met een betrouwbaarheid van 99,5%* (gebruik: 96,8%*) is de FertilityCare-methode vergelijkbaar met hormonale anticonceptie in het vermijden van een zwangerschap - zonder bijwerkingen, zonder ingrepen, zonder apparaten.

*Am J Repr Med 1998

De cursus FertilityCare leert u uw vruchtbaarheid cyclus kennen

In de FertilityCare-cursus leert u de biomarkers van uw vruchtbaarheid te onderkennen en te interpreteren. Zo kunt u zelf uw vruchtbare dagen bepalen en mogelijke afwijkingen herkennen. Met NaProTechnology bestaan er adequate mogelijkheden voor verdere diagnostiek en medische behandeling van cyclusproblemen. Een goede cyclus is van belang voor een goed functioneren van de hormonele ondersteuning tijdens de zwangerschap. Verminderde vruchtbaarheid, miskramen, maar ook andere gynaecologische problemen kunnen hun oorzaak hebben in een afwijkende cyclus.

© 2016 FertilityCare