Een gezonde cyclus

Zo duidelijk als dag en nacht

Zelf gynaecologische storingen opsporen?

Kennis van speciale lichaamstekens (biomarkers) stelt u in staat om afwijkingen van een normaal beloop van de cyclus te herkennen en indien nodig te laten behandelen. Een goede cyclus voor meer gezondheid en welzijn.

Biomarkers van uw lichaam

Kent u de natuurlijke “biomarkers” van uw vruchtbaarheid en gynaecologische gezondheid? Weet u of uw cyclus normaal is, of er een eisprong plaatsvindt, of er aanwijzingen zijn voor hormoonstoringen of een infectie? Heeft u soms last van stemmingswisselingen voor de menstruatie? Vaginale afscheidingen of tussenbloedingen en u weet niet of dat normaal is of niet? Biomarkers zijn symptomen die wijzen op specifieke veranderingen in het lichaam. Koorts is er een voorbeeld van.

Biomarkers van uw gynaecologische gezondheid

Doormiddel van het herkennen en interpreteren van deze symptomen kunnen afwijkingen vroegtijdig ontdekt en indien nodig behandeld worden. Infecties, poliepen, hormonale schommelingen, maar ook andere gynaecologische problemen kunnen leiden tot een afwijkend cycluspatroon.
De kennis van deze afwijkingen is daarom een waardevolle informatie voor het opsporen van gynaecologische storingen.

Biomarkers van uw vruchtbaarheid

Gynaecologische biomarkers zijn bijvoorbeeld het bloedingspatroon, de baarmoederhalsslijm rondom de eisprong, het gevoel aan de opening van de vagina bij het afvegen. Uiteraard zijn er meer markers, maar met FertilityCare heeft u geen thermometer, geen computer, geen urinestaafje nodig –uw lichaam geeft voldoende en betrouwbare informatie.In de FertilityCare-cursus leert u om de biomarkers van uw lichaam te onderkennen en te interpreteren.

Indien een behandeling nodig is, kan deze door een ervaren NaPro-FertilityCare-specialist worden verrichten – natuurlijk, individueel en ter verbetering van uw cyclus en uw gynaecologische gezondheid.

happygroen

Dit had ik echt veel eerder willen weten, deze kennis zouden ze op de middelbare school moeten overbrengen.
Ik heb het idee dat er echt naar me geluisterd wordt. De klachten die ik al jaren heb worden serieus genomen.

 

© 2016 FertilityCare