NaProFertilityCare: waardevol bij miskraam
Een miskraam veroorzaakt vaak groot verdriet. Zeker als er meerdere miskramen achter elkaar plaatsvinden. Goede preventie behoort tot een van mogelijkheden om een miskraam te vermijden c.q. voorkomen. NaProFertilityCare kan hierin effectieve oplossingen bieden. Het is mogelijk om het persoonlijke risico op een miskraam in te schatten. Een behandeling met NaProFertilityCare kan vervolgens dit risico verlagen en zelfs miskramen voorkomen. Uit onderzoek blijkt dat veel patiënten ook na herhaaldelijke miskramen dankzij onze methode een voldragen zwangerschap kunnen hebben.
Hoe ontstaat een miskraam?
De interactie tussen embryo en moeder berust op diverse factoren: hormonen, bloedstolling, immuunreacties, genetische afwijkingen, om er maar een paar te noemen. Om een zwangerschap goed van start te laten gaan is het van belang dat de wisselwerking tussen deze factoren op een exacte manier verloopt. Als dit niet het geval is kan het gebeuren dat de normale ontwikkeling van het kindje verstoord wordt of zelfs eindigt. Het is niet mogelijk om een miskraam effectief te behandelen als hij al is begonnen, maar met NaProFertilityCare is er een grote kans om hem te voorkomen.
Herhaalde miskraam
De medisch specialisten van NaProFertilityCare bouwen op decennialange ervaring hoe het risico op een miskraam kan worden verlaagd en zelfs miskramen kunnen worden voorkomen. Met ons protocol bieden wij een unieke behandeling aan voor stellen die (herhaalde) miskramen hebben beleefd.
Het protocol omvat twee onderdelen:
• pre-conceptionele diagnostiek en behandeling voor een optimale gezondheid en vruchtbaarheid
De NaProFertilityCare-diagnostiek wordt aangevuld met gericht onderzoek naar oorzaken van miskramen en zwangerschapscomplicaties: speciale hormoonbepalingen, bloedstollingsonderzoek, dieet, om maar enkele te noemen. Deze oorzaken worden consequent behandeld ter verbetering van de gezondheid en vruchtbaarheid van man en vrouw. Een gezonde cyclus biedt immers de beste basis voor een gezonde zwangerschap.
• hormonale monitoring en indien nodig medicamenteuze ondersteuning tijdens de zwangerschap
Om een zwangerschap goed te laten verlopen is een veelvoud van factoren bij de moeder nodig: voldoende hormonale ondersteuning, beperken van auto-immune storingen, correctie van algemene en -stofwisselingsziekten, evenwichtige bloedstolling, etc. Vaak is een behandeling tijdens de zwangerschap nodig om een voortgang te waarborgen en risico’s zoals hypertensie of bloedingen te vermijden. Uiteraard zijn alle behandelingen veilig voor moeder en baby.