Waar kunt u ons vinden?

slechts 20 minuten van Nijmegen

Dr. Susanne van der Velden

Susanne

Gynaecoloog en leidinggevende arts in de FertilityCare-kliniek. Zij is gespecialiseerd in de herstellende reproductieve geneeskunde voor de behandeling van stellen met vruchtbaarheidsstoornissen evenals van vrouwen die lijden aan verschillende gynaecologische aandoeningen.

Medisch advies - vrijblijvend en individueel

Wenst u een second opinion of een persoonlijk medisch advies?

Hiervoor kunt u een consult in de FertilityCare-kliniek boeken.
Samen met u bespreekt de arts uw dossier en verricht een gynaecologisch onderzoek. Het 60 minuut durende consult geeft u ruime tijd om al uw vragen aan bod te laten komen en naar oplossingen te zoeken die bij u passen.

ziekenhuis1

Het ziekenhuiscentrum van Kleef, met zijn 350 bedden en rond 10 gespecialiseerde afdelingen, is een modern en efficiënt zorgcentrum ten dienste van de patiënt. De FertilityCare-kliniek is onderdeel van de afdeling gynaecologie en verloskunde.

Organisatie van diagnostiek en therapie

Veel stellen komen van ver om in de FertilityCare-kliniek behandeld te worden. Daarom wordt een long-distance-protocol gehanteerd:

  • Medische consulten vinden gemiddeld vier keer per jaar plaats: twee keer per jaar in de kliniek en twee keer per jaar online. De consulten duren gemiddeld 45 minuten. Deze gesprekken met de arts vormen de basis van de diagnostiek en therapie.
  • Tijdens het eerste consult wordt een oriënterend fertiliteitsonderzoek verricht: de medische geschiedenis van de man en de vrouw wordt evenals vroegere resultaten uitgebreid besproken en een gynaecologisch onderzoek verricht. Tevens wordt de verdere basisdiagnostiek gepland.
  • Alle routineonderzoeken zoals bloedonderzoek en echo's kunnen in overleg met ons worden gedaan in een laboratorium of bij een arts bij u in de buurt.
  • Indien er cyclus-stoornissen ten grondslag liggen aan uw vruchtbaarheidsprobleem wordt vervolgens een ovulatie-inductie-therapie begonnen
  • Als een chirurgische ingreep noodzakelijk is, kan deze plaatsvinden in het Karl-Leisner-Klinikum of in een ander ziekenhuis. In de FertilityCare-kliniek wordt uitsluitend de ovulatie-inductie-therapie toegepast.

Voorwaarden voor een therapie?

Vraagt u zich af of een ovulatie-inductie-therapie in de FertilityCare-kliniek iets voor u is?
Zoals elke medische methode heeft ook een therapie in de FertilityCare-kliniek randvoorwaarden en beperkingen. Een samenvatting vindt u hier .

Contact

iconhopFertilityCare-kliniek
Kath. Karl-Leisner Klinikum

iconartsDr. Susanne van der Velden
Afd. gynaecologie en verloskunde

iconadresAlbersallee5-7
47533 Kleve
Duitsland

iconphoneSecretariaat gynaecologie
Tel: +49 (0)2821-490-7356

iconemailfertilitycare@kkle.de

 

iconcalenderU kunt zelf eenvoudig online een afspraak plannen. U kunt zelf de datum en taal kiezen. Afspraak plannen

iconvraagWanneer u vragen heeft over de therapie kunt u deze hier stellen.

© 2022 FertilityCare