Het team

Wij staan voor u klaar

Introductiebijeenkomst

Voorafgaand aan de cursus vindt er een startbijeenkomst plaats. Wilt u meer informatie of weet u al dat u een cursus wilt doen? U kunt altijd contact opnemen om een afspraak te maken. De kosten voor een startbijeenkomst bedragen € 30,- per stel.

Carmen Pelser

Carmen Pelser

Hallo!

Ik ben Carmen Pelser, een Belgische die in 2015 voor de liefde naar Nederland verhuisde. In het najaar van 2018 volgde ik de opleiding tot FertilityCare docente. Sindsdien heb ik al meer dan 50 vrouwen en stellen begeleid, ieder met hun eigen verhaal en motivatie om de cursus te volgen. We gaan samen op weg, met oog voor de gynaecologische gezondheid van de vrouw, de vruchtbaarheid van het koppel en alle bijhorende emoties. Hieronder vinden jullie enkele verhalen van cliënten terug over hoe zij mijn begeleiding hebben ervaren. Ik hoop dat hun verhalen jou mogen enthousiasmeren om zelf de cursus te gaan volgen. Ik kijk alvast uit naar je mailtje! 

Carmen regen

"De begeleiding van Carmen in het aanleren van de methodiek was onmisbaar. Carmen is deskundig en werkt nauwkeurig, dat hielp ons om vertrouwen te krijgen in de methodiek en haar begeleiding. Doordat de lessen in persoonlijke setting plaatsvinden, was er alle ruimte om op onze persoonlijke vragen in te gaan. Behalve dat de methodiek inzicht geeft in de vruchtbaarheid, heeft het ook onze relatie verdiept. Door samen te praten over onze vruchtbaarheid en gezamenlijk keuzes te maken, zijn we dichter naar elkaar toegegroeid. We kunnen Fertility Care daarom van harte aanbevelen!"

"Ik ben single en heb als één van de eerste cursisten bij Carmen de cursus gevolgd. In de periode voorafgaand aan de cursus was bij mij een vleesboom weggehaald en endometriose vastgesteld. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn hormonale gezondheid in kaart te brengen. De cursus heeft mij hier enorm bij geholpen."

"Carmens betrokkenheid in mijn zoektocht naar een juiste behandeling en leefstijl was en is nog steeds hartverwarmend. Dit heeft mij enorm gestimuleerd om mijn zoektocht niet op te geven. Ook nu na het volgen van de cursus is het fijn dat Carmen nog met mij meekijkt met de stappen die ik wil zetten in mijn behandeling."

"Het is ontzettend fijn dat er iemand met je meekijkt tijdens het NaPro traject. Carmen is voor ons een grote steun en hulp zodat we samen de NaPro behandeling kunnen laten slagen. Als ik het even niet meer zit, kan ik altijd bij Carmen terecht voor een bemoedigend woordje."

happygroen 

Praktische informatie

Kijk naar de agenda voor alle actuele cursussen die ik geef. Mochten deze data niet passen in jouw/jullie agenda, aarzel niet om mij te mailen voor een traject op maat.

Hopelijk tot snel! 
Carmen Pelser
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Maps Nederland

Cursussen regio Nijmegen

Geen komend evenement!
© 2022 FertilityCare

Selecteer de taal