Het team

Wij staan voor u klaar

Introductiebijeenkomst

Voorafgaand aan de cursus vindt er een startbijeenkomst plaats. Wilt u meer informatie of weet u al dat u een cursus wilt doen? U kunt altijd contact opnemen om een afspraak te maken. De kosten voor een startbijeenkomst bedragen € 30,- per stel.

Carmen Pelser

Mijn naam is Carmen Pelser en sinds oktober 2018 begeleid ik singles en stellen als FertilityCare docente. Het is een ontdekkingstocht om met vrouwen te kijken hoe hun lichaam werkt en hoe de hormonenbalans eventueel hersteld kan worden. Ik zie ook hoe het FertilityCare systeem bijdraagt aan het verdiepen van de liefdesband tussen man en vrouw.

Ervaring van echtparen:
"Wij hebben het afgelopen jaar de methodiek gevolgd en het heeft ons regelmatig verwonderd dat de observaties zoveel vertellen over het vrouwelijk lichaam en onze gezamenlijke vruchtbaarheid. En dat op een heel natuurlijke manier, door gewoon te observeren. In het begin dachten we dat het best intensief kon zijn, maar de observaties zijn snel ingeburgerd in het dagelijks leven en kosten nauwelijks extra tijd. De begeleiding van Carmen in het aanleren van de methodiek was daarbij onmisbaar. Carmen is deskundig en werkt nauwkeurig, dat hielp ons om vertrouwen te krijgen in de methodiek en haar begeleiding. Doordat de lessen in persoonlijke setting plaatsvinden, was er alle ruimte om op onze persoonlijke vragen in te gaan. Behalve dat de methodiek inzicht geeft in de vruchtbaarheid, heeft het ook onze relatie verdiept. Door samen te praten over onze vruchtbaarheid en gezamenlijk keuzes te maken, zijn we dichter naar elkaar toegegroeid. We kunnen Fertility Care daarom van harte aanbevelen!"

"Wij zijn via een arts in Duitsland in aanraking gekomen met de cursus FertillityCare. Dit was een heel interessante cursus. We hebben deze cursus gevolgd omdat we een sterke kinderwens hadden, maar omdat het niet vanzelf ging bij ons hadden we besloten om mee te doen. En ook op aanraden van onze arts. De eerste avond kregen we een PowerPoint en de uitleg van de cursus. Daarna hebben we verschillende avonden gehad waar we samen met onze docent keken hoe het ging. We moesten stickers plakken om zo te kijken hoe de cyclus was. Omdat er op een gegeven moment Corona uitbrak werd er online les gegeven. Dat was minder gezellig maar net zo waardevol en super goed opgelost. De cursus had resultaat want doordat we de cyclus goed in de gaten hielden kregen wij groen licht van onze arts en mochten we zwanger raken. We werden wel gewaarschuwd van het kan nog wel even duren voordat het lukt. Maar bij ons lukte het gelijk de eerste maand. Wat een wonder. Nou hopen wij eind april ouders te worden. We hopen dat het voor degene die dit lezen ook ooit tot resultaat mag zijn en als jullie een kinderwens hebben dat het jullie ook mag lukken"

Ervaring van een single:
"Ik ben single en heb als één van de eerste cursisten bij Carmen de cursus gevolgd. In de periode voorafgaand aan de cursus was bij mij een vleesboom weggehaald en endometriose vastgesteld. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn hormonale gezondheid in kaart te brengen. De cursus heeft mij hier enorm bij geholpen. Het dagelijks bijhouden van de observaties gaf mij rust, mijn kaart liet wel zien wat er aan de hand was. Carmens betrokkenheid in mijn zoektocht naar een juiste behandeling en leefstijl was en is nog steeds hartverwarmend. Dit heeft mij enorm gestimuleerd om mijn zoektocht niet op te geven. Ook nu na het volgen van de cursus is het fijn dat Carmen nog met mij meekijkt met de stappen die ik wil zetten in mijn behandeling. Ik beveel iedereen die zijn hormonale gezondheid om wat voor reden dan ook in kaart wil brengen, de cursus bij Carmen van harte aan!"

De individuele cursussen vinden plaats op maandagavond in Beuningen (regio Nijmegen). Tijdens de lockdown werk ik online via Microsoft Teams. Voor het plannen van een cursus kunt u de data in de agenda terugvinden en/of per mail contact met mij opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Cursussen regio Nijmegen

30
mei
Op woensdag 30 mei 2022 om 19:00 uur bent u van harte welkom voor de online introductieles van FertilityCare! De

© 2022 FertilityCare